Schoonmaakbedrijf Strijen

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Strijen

Een schoonmaakbedrijf in Strijen? Dat is BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in de reiniging van het exterieur. Denk hierbij aan gevelreiniging en glasbewassing door ervaren glazenwassers. Maar ook voor de reiniging van interieur kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Strijen terecht. Zo hoeft u voortaan nog maar met één partij contact te hebben als het om schoonmaak gaat. Wij zijn niet alleen actief in Strijen maar verzorgen ook schoonmaak in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht. Meer weten over onze diensten? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Strijen

Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u uw glazenwasser in Strijen. Wij kunnen u helpen met zowel traditionele glasbewassing als uw ramen wassen met een telescoopsysteem. Welke manier onze glazenwasser gebruikt hangt af van uw situatie. Bij glasbewassing op een hoogte van zes tot acht meter, gebruiken we traditionele glasbewassing die iedereen kent met de ladder, inwasser, wisser en spons. Maar voor moeilijkbereikbare ramen of ramen boven deze zes tot acht meter maken we gebruik van een tucker pole systeem. Dat systeem zorgt ervoor dat we een hoogte van zo’n 14 meter kunnen bereiken. Dit betekent dat we tot ongeveer de vijfde etage kunnen komen met dit systeem. Omdat wij geen hoogwerker gebruiken maar dit systeem zijn we veel flexibeler en kunnen we ook op smallere locaties hoge en moeilijkbereikbare ramen wassen.

Bij ons schoonmaakbedrijf in Strijen gebruiken we osmose water om uw ramen te wassen. Dit soort water zorgt dat er geen strepen en vlekken achterblijven op uw ramen zonder dat we het droog maken. Na de eerste een of twee keer kunnen strepen en vlekken nog licht voorkomen maar vanaf de derde keer zijn ze zeker verleden tijd. Zijn niet uw ramen toe aan een grote schoonmaak maar ook uw gevel? Goed nieuws.

Gevelreiniging Strijen

Ook voor gevelreiniging bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Strijen op de juiste plek. Van het verwijderen van mos tot het verwijderen van graffiti, het is bij ons allemaal mogelijk. Wij maken hiervoor gebruik van een hogedruk unit en stoom. Er worden geen chemische middelen gebruikt, ook niet bij het verwijderen van graffiti. Het resultaat is dat u een mooie en schone gevel krijgt, zonder dat wij het milieu hoeven te belasten. Dat is toch ideaal? Wilt u meer weten over de gevelreiniging in Strijen door ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Door te kiezen voor BMND als uw schoonmaakbedrijf in Strijen krijgt u de beschikking over specialistische glazenwassers en specialisten op het gebied van gevelreiniging. Maar ook voor de schoonmaak van uw interieur zijn wij in te schakelen. Alles weten over de diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op!