Schoonmaakbedrijf Strijen

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Strijen

Eigenlijk is BMND Glasbewassing en Schoonmaak alles in één. We zijn het schoonmaakbedrijf van Strijen, zijn specialist in gevelreiniging in Strijen en ook de glazenwasser van Strijen. Als het om schoonmaak in Strijen gaat, klopt u dus gewoon bij ons aan. En let op, een schoon pand brengt u als ondernemer altijd meer. Dat is dan ook de reden dat de investering in het op professionele wijze laten reinigen van uw pand altijd verantwoord is. Je verdient het zonder twijfel terug. Want een ondernemer met een schoon pand en een pand dat er gewoon netjes bij staat, wint het altijd van dat bedrijf dat de boel maar de boel laat. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Strijen? Lees dan verder.

Buiten Strijen zijn we ook werkzaam in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Meer dan alleen de glazenwasser van Strijen

Het is echt waar. Stel dat een opdrachtgever een grote klus te vergeven heeft en kiest voor u of een concurrent, Er zijn geen verschillen. Opdrachtgevers gaan vaak een rondje rijden of zoeken via Google Maps uw bedrijf op en willen zien waar u als bedrijf gevestigd bent. Hoe uw pand er uit ziet. Met een grondige gevelreiniging van uw pand en schone ruiten door ons als glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Strijen is de kans dat u de opdracht krijgt vele malen groter dan wanneer u geen aandacht besteed aan uw pand. Zo belangrijk is het dus om met BMND Glasbewassing en Schoonmaak als het schoonmaakbedrijf in Strijen in zee te gaan. Dan weet u namelijk zeker dat uw pand er altijd prima bij ligt.

Schoonmaakbedrijf Strijen reinigt tot diep in de vezels

U roept onze hulp in voor glasbewassing en dus eigenlijk voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, zoals gevelreiniging. U maakt met ons als uw partner altijd een goede eerste indruk.  We reinigen tot in de vezels, maken uw ramen brandschoon en ook voor het weghalen van graffiti en het reinigen van de gevels zijn wij als specialist in gevelreiniging in Strijen de best denkbare partner.  Hoewel we een nog relatief jong bedrijf zijn, is onze werkwijze bijzonder professioneel en hebben we al een prachtige klantenkring aan ons weten te binden. Zij kiezen ofwel periodiek voor onze diensten of maken een afspraak als het pand echt toe is aan een goede schoonmaakbeurt door ons schoonmaakbedrijf in Strijen.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Glasbewassing tot wel vijftien meter hoogte

Als we praten over traditionele glasbewassing dan gaan we tot de eerste woonlaag. Daarboven passen we telescoop glasbewassing toe waarbij we gebruik maken van het tuckerpole systeem. Op die manier hebben we een bereik van wel vijftien meter hoog. En binnen dat bereik kan onze glazenwasser in Strijen heel wat ramen wassen.

We willen eerst weten hoe de staat van het pand is

Structuur is belangrijk en zo kunt u onze werkwijze ook prima omschrijven. Naast dat we bekend staan als zeer snel en flexibel. Voor we als schoonmaakbedrijf in Strijen een klus aannemen, gaan we altijd eerst een inventarisatie maken. We willen weten hoe de staat van het pand is. Vervolgens maken we glasheldere afspraken en voeren we conform afspraak de werkzaamheden uit. Het is aan u of u ons meteen vastlegt voor periodieke reiniging of dat u ons belt als u denkt dat het de hoogste tijd is. Schoonmaak in Strijen? Dat zijn wij, terwijl ook de wijde omgeving steeds vaker een beroep doet op onze specialisten voor onder meer gevelreiniging, dat zegt voldoende. Laat het ook voor u dat laatste duwtje in de rug zijn om ook zaken met ons te doen. Benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact op met BMND Glasbewassing en Schoonmaak als uw glazenwasser, gevelreiniger of algemeen schoonmaakbedrijf in Strijen.