Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Softwash Techniek

Het Belang van Professioneel Softwaschtechniek door:
BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Offerte aanvragen

Uw muren schoonmaken?

Heeft uw dak, gevel, bestrating of andere oppervlakken last van lelijke vlekken, schimmel of andere verontreinigingen? Wij hebben de oplossing! Onze Softwash-diensten bieden een veilige, effectieve en betaalbare manier om uw oppervlakken weer als nieuw te maken. Onze professionele Softwash-techniek maakt gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsoplossingen en lage druk om vuil, schimmel, algen en andere verontreinigingen te verwijderen zonder uw oppervlakken te beschadigen. Het resultaat is een fris en schoon oppervlak dat er weer als nieuw uitziet.

Maak een afspraak!

Of u nu een woningbezitter bent die zijn dak en gevel wil laten reinigen, of een bedrijfseigenaar die zijn bedrijfspand wil laten onderhouden, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij uw oppervlakken weer als nieuw kunnen maken! Bel ons op 0186 700250 of vul het contact formulier in voor meer informatie over onze Softwash-diensten en maak vandaag nog een afspraak voor een schone en frisse omgeving.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.