Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Over ons

BMND glasbewassing en schoonmaak is een jong en professioneel schoonmaakbedrijf uit de Hoeksche waard. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle soorten schoonmaak werkzaamheden. Zowel voor Periodiek als eenmalig opdrachten.

Offerte aanvragen
Wij staan graag voor u klaar!

Wat Doen We?

De afgelopen jaren hebben wij door het leveren van uitstekende kwaliteit een breed scala aan tevreden klanten opgebouwd. Deze kwaliteit leveren wij onder andere door het snel en flexibel inzetbaar te zijn voor onze klanten. Dit uiteraard met het voordeel dat we veel kennis en ervaring hebben in alle soorten schoonmaak.

Wij kenmerken ons door flexibiliteit en korte communicatielijnen binnen ons bedrijf. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon vanuit ons bedrijf blijft nauw betrokken bij de werkzaamheden en/of opdracht zodat wij altijd weten wat er bij u speelt en kunnen daar snel en op passende wijze naar handelen.

Wij verzorgen de glasbewassing en schoonmaak van onder andere MKB, onderwijsinstellingen, (zorg)instellingen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Onze Glazenwassers/Schoonmakers zijn actief door heel Nederland.

Contact

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.