Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Schoonmaak en Onderhoud

Het Belang van Professioneel Schoonmaak en Onderhoud door:
BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Offerte aanvragen
BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Waarom Schoonmaak en Onderhoud?

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Contact

Bij BMND Glasbewassing & Schoonmaak staan we voor u klaar voor alle soorten schoonmaak. Denk hierbij aan bouwopleveringen, periodieke schoonmaak, eenmalige klussen, ontruimingen of calamiteit klussen bij onder meer overstroming, brand, stormschade of inbraak. BMND Glasbewassing & Schoonmaak is er dus niet alleen voor het exterieur van uw bedrijfspand, maar ook voor het interieur. Tijdens onze schoonmaak maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen en middelen.

Voor veel bedrijven geldt de gevel van het pand als hét visitekaartje voor als klanten aankomen. Dat is dan ook de reden dat wij gevelreiniging serieus aanpakken. Maar niet voor ieder bedrijf is de voorgevel het belangrijkste. Is uw lobby of andere plek in het bedrijfspand belangrijk(er)? Ook deze kunnen wij voor u schoonmaken, op eenmalige of periodieke basis. BMND Glasbewassing & Schoonmaak is dus het bedrijf voor exterieur en interieur schoonmaak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent schoonmaak door BMND Glasbewassing & Schoonmaak? Neem dan direct contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan via het offerteformulier.

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.