Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Glazenwasser in Roosendaal

Het Belang van Professioneel (Telescoop) Glasbewassing door:

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Offerte aanvragen

Glazenwasser in Roosendaal

Bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak hebben we een Tucker pole systeem met een telescoopsteel van 14 meter voor onze telescoop glasbewassing. Hierdoor kunnen wij ramen wassen tot ongeveer de vijfde etage. Dit is de ideale oplossing als uw pand niet geschikt is voor traditionele glasbewassing. Dankzij strenger wordende regelgeving omtrent ladders en de hoge kostprijs en het niet flexibel zijn van hoogwerkers, moest er een alternatief komen. Dat is telescoop glasbewassing geworden. Glazenwasser in Roosendaal.

De meest voorkomende situaties dat wij telescopische glasbewassing inzetten is bij moeilijke bereikbare ramen of (bedrijfs)panden met een groot glasoppervlak. Denk hierbij aan onder andere kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, scholen, buurthuizen maar ook de ramen boven tuinbeplantingen, van serres of bij schuine opritten van inpandige garages. Voor al deze situaties is telescopische glasbewassing ideaal. We maken hiervoor gebruikt van het tucker pole systeem.

Offerte aanvragen

Wat is het Tucker Pole Systeem?

In het tucker pole systeem maken we gebruik van osmose water. Dit is gedemineraliseerd water. Het osmosewater zorgt er voor dat wij een streep- en vlekvrij resultaat kunnen leveren.
Gaan wij voor het eerst uw ramen wassen met onze tucker pole systeem? Dan is het voor u misschien vreemd dat de ramen nat achterblijven. Het kan voorkomen dat u bij de eerste twee of drie telescopische wasbeurten uw ramen niet helemaal vlekvrij opdrogen. De spetters die achterblijven ontstaan door de aanwezigheid van vuil en zeepresten die van de kozijnen en ramen afkomen. Na meerdere wasbeurten zal dit niet meer voorkomen en is het resultaat hetzelfde en vaak nog beter dan bij traditionele glasbewassing.
Meer weten over telescoop glasbewassing? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Glazenwasser in Roosendaal.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring. Glazenwasser in Roosendaal.

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.