Schoonmaakbedrijf Spijkenisse

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Spijkenisse

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Spijkenisse en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van exterieur zoals glasbewassing en gevelreiniging. Alles weten over ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse en de diensten die wij aanbieden? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons.

Wij zijn niet alleen actief in Spijkenisse maar ook in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Oud Beijerland.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Spijkenisse

Als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse bieden we zowel traditionele glasbewassing als glazenwassers met telescoopsysteem. De traditionele manier gebruikt onze glazenwasser in Spijkenisse bij klussen tot zo’n acht meter. Dan worden nog de traditionele spullen gebruikt zoals de ladder, inwasser, wisser en spons. Gaat het om lastig bereikbare ramen of zijn de ramen hoger dan de acht meter? Dan gebruikt onze glazenwasser het tucker pole systeem. Met dat systeem kunnen we tot zeker 14 meter hoog komen en dat staat gelijk tot ongeveer de vijfde verdieping.

Als ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse naar u komt voor glasbewassing met het telescoopsysteem, maken we gebruik van osmosewater. Dit gedemineraliseerde water zorgt ervoor dat we geen strepen of vlekken achterlaten, ook al laten we de ramen nat achter. U hoeft dus niet bang te zijn als u ziet dat de ramen nat blijven nadat onze glazenwasser klaar is. De eerste een of twee keer kan het nog zijn dat er wat vlekken of strepen achterblijven maar zeker bij de derde keer is dit minimaal en kunt u genieten van prachtig schone ramen.

Gevelreiniging Spijkenisse

Naast glasbewassing bieden wij als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse ook gevelreiniging aan. Zo bieden wij een totaalpakket aan exterieurreiniging van bedrijfspanden en woningen. Wij kunnen verschillende soorten vuil en mos van uw gevel verwijderen, maar ook is het mogelijk dat we graffiti verwijderen van uw gevel. Als het gaat om mos, klimop of andere lichte aanslag, gebruiken we een hogedruk unit met water. Als we ergere aanslag of graffiti moeten verwijderen, gebruiken we een hogedruk unit met stoom. De hoge temperatuur van de stoom zorgt dat zelfs graffiti en ander heftige aanslag gewoon loskomt. Door het gebruik van de hogedruk unit met stoom of water hebben we geen chemische middelen nodig. Hierdoor kunnen we uw gevel reinigen zonder het milieu te belasten. Ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse kan na de gevelreiniging ook uw gevel impregneren. Dit zorgt ervoor dat vuil en graffiti minder goed kan hechten aan uw gevel waardoor de volgende keer het reinigen makkelijker gaat.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Bij de keuze voor BMND als uw schoonmaakbedrijf in Spijkenisse, zorgt u dat u kiest voor specialisten op het gebied van gevelreiniging en glasbewassing. Naast de schoonmaak van het exterieur zijn wij ook in te schakelen voor de schoonmaak van uw interieur. Zo hoeft u maar één schoonmaakbedrijf in te schakelen voor al uw schoonmaakklussen. Wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse? Neem dan contact met ons op!