Schoonmaakbedrijf Rotterdam

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam is BMND Glasbewassing en Schoonmaak gespecialiseerd in gevelreiniging en glasbewassing. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de gebruikelijke schoonmaakdiensten maar ook bouwoplevering. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de glasbewassing en schoonmaak van MKB, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, sportaccommodaties, verenigingen en stichtingen. Als schoonmaakbedrijf Rotterdam zijn we ook werkzaam in onder meer Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Oud Beijerland en Spijkenisse. Meer weten over ons? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn wij in te zetten voor diverse diensten op het gebied van schoonmaak. Onze specialisatie ligt bij het exterieur van gebouwen zoals gevelreiniging en glasbewassing. Wie bieden dan ook een totaalpakket aan exterieur schoonmaak. Maar dat is niet alles. Ook voor schoonmaak van interieur kunt u terecht bij BMND. Bij ons bent u dus op de juiste plek als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor het totale pakket als het gaat om schoonmaak. Onze glazenwasser kan tot de eerste woonlaag op traditionele wijze uw ramen wassen. Hoger dan de eerste woonlaag gebruiken wij een telescoopsysteem waarmee we tot ongeveer 15 meter kunnen wassen. Dus ook voor de hogere gebouwen kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam.

Heeft u last van graffiti op uw gebouw? Of is de gevel gewoon toe aan een goede schoonmaakbeurt? Dan bent u bij BMND zeker op het goede adres. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en hebben hierdoor geen chemische middelen nodig om uw gevel te reinigen of graffiti te verwijderen. Zo komt u wel van uw graffiti af, maar wordt het niet milieu niet belast. Door te werken met een hogedruk unit en water op zeer hoge temperatuur krijgen wij dit voor elkaar. U kunt bij ons zowel periodiek als eenmalig terecht voor onze diverse schoonmaakdiensten. Door te kiezen voor periodieke schoonmaak bent u altijd verzekerd van een schone gevel en ramen.

Werkwijze schoonmaakbedrijf Rotterdam

In de jaren dat we actief zijn als schoonmaakbedrijf Rotterdam hebben we een vaste en succesvolle werkwijze ontwikkeld. Deze begint bij u. Wanneer u contact met ons opneemt, via ons contactformulier of de telefoon, zullen we een afspraak maken voor de inventarisatie van uw wensen de schoonmaakdiensten die we voor u kunnen uitvoeren. Tijdens deze afspraak kunt u al uw wensen met een van onze specialisten bespreken en hij vertelt u meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam biedt. Vervolgens maken wij voor u een offerte die helemaal is gericht op het vervullen van uw wensen. De laatste stap bestaat natuurlijk uit het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden door onze specialisten, van gevelreiniging tot glasbewassing en interieur schoonmaak op de afgesproken dag(en).

Kiezen voor BMND

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Rotterdam die u een totaalpakket biedt voor exterieur reiniging maar ook beschikbaar is voor interieur, bent u op de juiste plek bij BMND. Onze specialisaties zijn gevelreiniging (inclusief graffiti verwijderen) en glasbewassing. Maar ook voor andere schoonmaakdiensten draaien onze schoonmaakexperts hun hand niet om. Meer weten over wat wij als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Gevelreiniging