Schoonmaakbedrijf Dordrecht

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Dordrecht? BMND Glasbewassing en Schoonmaak is een jong en professioneel schoonmaakbedrijf in onder meer de omgeving van Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien zijn we als schoonmaakbedrijf in Dordrecht extra gespecialiseerd in het exterieur van gebouwen. Denk hierbij aan specialisaties als glazenwasser en gevelreiniging. Alles weten over onze schoonmaak? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Naast Dordrecht zijn we als schoonmaakbedrijf ook werkzaam in Breda, Rotterdam, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Strijen en Zwijndrecht.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten

Bij BMND als schoonmaakbedrijf in Dordrecht kunt u terecht voor meerdere schoonmaakdiensten. Zoals gezegd zijn wij extra gespecialiseerd in het schoonmaken van het exterieur van gebouwen. Maar ook voor schoonmaak van het interieur draaien wij onze hand niet om. Zo kunt u bij ons voor het totale plaatje op het gebied van schoonmaak terecht. Als glazenwasser hebben we twee manieren om uw ramen weer schoon te krijgen. Zo bieden we traditionele glasbewassing tot de eerste woonlaag. Zijn de te wassen ruiten hoger? Dan gebruikt onze glazenwasser een telescoopsysteem. Hiermee kunnen we een hoogte halen van ongeveer 15 meter. Ideaal voor de hogere ruiten. 

Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht ook in te zetten voor gevelreiniging. Is uw gevel besmeurd met graffiti of is de gevel gewoon toe aan een stevige reiniging? Bij BMND bent u aan het juiste adres. Doordat wij werken met hoge druk en zeer hoge temperaturen voor het water hebben wij geen chemische middelen nodig om milde aanslag te verwijderen. Zo wordt de graffiti van uw muur verwijderd zonder dat we daar het milieu mee belasten. Wij kunnen al onze schoonmaakdiensten zowel periodiek als eenmalig uitvoeren, geheel naar uw wensen.

Werkwijze schoonmaakbedrijf Dordrecht

Bij ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht werken we volgens een vaste werkwijze die zich na vele jaren uitgebreid heeft bewezen. De eerste stap is aan u. Dit gaat over het contact met ons opnemen voor een van onze schoonmaakdiensten. Het contact opnemen gaat zeer eenvoudig via ons contactformulier of per telefoon. Vervolgens zullen we een inventarisatie afspraak maken. Tijdens deze gelegenheid maakt u uw wensen kenbaar en vertellen wij u meer over onze werkwijze en de mogelijkheden betreft de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht. De volgende stap is dat wij u een scherpe offerte sturen die is afgestemd op uw wensen met daarbij een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren. De laatste stap is natuurlijk de uitvoering van onze werkzaamheden. Op de afgesproken dagen komt ons team van schoonmaakspecialisten langs om de afgesproken schoonmaakdiensten uit te voeren. 

Kiezen voor BMND

Wilt u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Dordrecht voor het reinigen van het exterieur van uw pand die bovendien ook het interieur kan schoonmaken? Kies dan voor BMND! Als glazenwasser en gevelreiniging specialist zorgen we dat de buitenkant van uw gebouw weer tiptop in orde komt. Meer weten over onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Gevelreiniging