Schoonmaakbedrijf Dordrecht

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Voor bedrijven is een schone en frisse uitstraling zeer belangrijk. Kies daarom voor BMND als uw schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Het kan het verschil maken of u als ondernemer wel of geen lucratieve opdracht toebedeeld krijgt. Die opdracht krijgt u alleen als u bij de kennismaking een goede eerste indruk maakt. Deze eerste indruk zal beter zijn als uw gehele pand schoon is, van binnen en buiten. BMND kan hier als schoonmaakbedrijf in Dordrecht bij helpen. Hoe? Lees dan verder.

Buiten Dordrecht zijn we ook werkzaam in Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Strijen en Zwijndrecht.

Specialist in schoonmaak weet raad met alle vlekken en vuil

Ongeacht met welke vlekken of met welk vuil u te maken hebt, door een beroep te doen op BMND, specialistisch schoonmaakbedrijf in Dordrecht, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Als specialist hebben we alles in huis om uw pand van binnen en buiten weer schoon te maken. Zeker met ons specialisme, glasbewassing en gevelreiniging, kunnen we het exterieur van uw pand weer helemaal schoonmaken. Maar dat is niet alles. Ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht kan uw pand ook van binnen helemaal schoonmaken.

Een zeer breed pakket aan diensten

Als schoonmaakbedrijf in Dordrecht bieden we een breed pakket aan diensten aan. Bijvoorbeeld het reinigen van uw gevel. Vergeet niet dat de gevel verantwoordelijk is voor de eerste indruk die u maakt, dus moet de gevel steeds schoon zijn. Ongeacht met welk vuil u te maken hebt, als expert in schoonmaak in Dordrecht weten we er wel raad mee. We gebruiken stoomreinigers en hogedrukspuiten zonder chemische middelen. Zo zijn we geen gevaar voor het milieu tijdens onze werkzaamheden. Doorgaans heeft u op de gevel te maken met algaanslag. Vandalisten kunnen uw gevel echter ook met graffiti bekladden. Ook heel naar, maar zelfs daar weten we als schoonmaakbedrijf in Dordrecht wel raad mee.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Leg de expert in Dordrecht periodiek vast

Uiteraard zijn we als schoonmaakbedrijf in Dordrecht ook uw partner als het gaat om het wassen van ramen. En dat tot een hoogte van wel 15 meter. Van deze dienst maken ook particulieren gebruik. Zij leggen BMND als schoonmaakexpert uit Dordrecht periodiek vast en houden zo steeds hun ramen schoon. Ook een bedrijfspand met veel ramen verdient het om frequent schoongemaakt te worden. Een kantoor met vuile ramen? Dat geeft nooit een goede eerste indruk. En vergeet niet dat dit de doorslag kan geven als het gaat om het al dan niet krijgen van een interessante order.

Ambachtelijk werk met de meest moderne apparatuur

En zo kunnen wij van BMND, als schoonmaakbedrijf in Dordrecht, u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. U kunt de specialisten meteen vastleggen waardoor u weet dat uw huis of bedrijfspand schoon wordt en dat ook blijft. U kunt ook gewoon bellen als u denkt dat het de hoogste tijd wordt om ons schoonmaakbedrijf uit Dordrecht weer eens te laten reinigen. Dat doen we met de meest moderne apparatuur en daarbij wordt steeds rekening gehouden met het milieu.

Kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Door te kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht weet u zeker dat alle werkzaamheden door specialisten worden gedaan. Bovendien zijn de werkzaamheden die wij aan het exterieur van uw woning of pand doen milieuvriendelijk door geen chemische middelen te gebruiken. Meer weten wat wij als schoonmaakbedrijf in Dordrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.