Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel is BMND Glasbewassing en Schoonmaak de partij als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de reiniging van het exterieur van bedrijfspanden en woningen. Zo bieden wij gevelreiniging en glasbewassing als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel en de omgeving van Rotterdam, Barendrecht, Oud Beijerland en Spijkenisse. Meer weten over de diensten die wij bieden in ons totaalpakket aan exterieur? Lees dan snel verder.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Capelle aan den IJssel

Onze glazenwasser in Capelle aan den IJssel heeft twee manieren om uw ramen te wassen: de traditionele manier of met een tucker pole systeem. De traditionele manier wordt gebruikt voor ramen tot een hoogte van zes tot acht meter. We gebruiken hiervoor een ladder, inwasser, wisser en spons, zoals je het kent van een glazenwasser. Bij ons schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel hebben we daarnaast ook een telescoopsysteem. Met dat systeem kunnen we tot een hoogte van zo’n 14 meter bereiken. Dat betekent dat we tot de vijfde verdieping uw ramen kunnen wassen. Dit systeem gebruiken we ook voor lastige bereikbare ramen waar je ook met een ladder niet bij kunt komen, ook al is het acht meter of lager. Bij het telescoopsysteem gebruiken we osmosewater waardoor er geen strepen en vlekken achterblijven, ook al blijven uw ramen nat achter als ons schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel klaar is met het wassen van uw ramen.

Gevelreiniging Capelle aan den IJssel

Buiten onze glazenwasser om, kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel ook terecht voor gevelreiniging. Zo kunnen wij eenvoudig uw gevel ontdoen van mos, vuil en andere aanslag met een hogedruk unit en water. Maar ook graffiti verwijderen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we de hogedruk unit met stoom. Door de hoge temperatuur van de stoom komt zwaardere aanslag en graffiti los van de gevel en is het eenvoudiger te reinigen. Door het gebruik van de hogedruk unit in combinatie met stoom of water kunnen wij de gevelreiniging in Capelle aan den IJssel zonder chemische middelen uitvoeren. Hierdoor belasten wij het milieu niet extra terwijl uw gevel weer helemaal mooi schoon wordt. Het is ook mogelijk dat we na de gevelreiniging uw gevel impregneren. Met het impregneren van uw gevel zorgen we ervoor dat vuil en vocht in het vervolg niet meer goed kan hechten aan uw gevel. Dit maakt het schoonmaken in het vervolg ook weer eenvoudiger om schoon te maken. Ideaal dus.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Wilt u uw gevel laten reinigen of glazenwassen door BMND als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel? Dan kiest u voor echte specialisten op het gebied van gevelreiniging en glasbewassing. Meer weten over onze glazenwasser of alle mogelijkheden bij ons BMND? Neem dan direct contact met ons op.