Glazenwasser Dordrecht

  • Home
  • Glazenwasser Dordrecht

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is uw glazenwasser in Dordrecht. Wij bieden twee verschillende soorten glasbewassing, traditioneel en met het telescoopsysteem. Afhankelijk van de hoogte waarop onze glazenwasser in Dordrecht moet werken wordt er gekozen voor een van de twee systemen. Wilt u meer weten over BMND omtrent de glasbewassing? Neem dan direct contact met ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht op of lees hieronder verder.

Glasbewassing icoon
Gevelreiniging

Traditionele glasbewassing

Bij traditionele glasbewassing komt onze glazenwasser uit Dordrecht met klimmaterialen zoals de ladder en gebruikt hij voor de schoonmaak van de ramen een inwasser, wisser en spons. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw ruiten het juiste onderhoud krijgen die ze verdienen. Deze manier van werken doen onze glazenwassers tot een hoogte van zes tot acht meter. Dit is namelijk de maximale hoogte waarop zij veilig kunnen werken met de ladder. Voor hogere ramen maken wij gebruik van een tucker pole systeem. Daarover leest u hieronder meer.

Telescoop glasbewassing

Voor de telescoop glasbewassing gebruikt onze glazenwasser in Dordrecht een tucker pole systeem. Deze heeft een telescoopsteel van zo’n 14 meter, dit is tot ongeveer de vijfde etage. Met de strenge regels als het gaat om ladders en de hoge prijs van hoogwerkers en inflexibiliteit hiervan was het nodig om een alternatief te ontwikkelen. En dat alternatief is de telescoop glasbewassing. Dit gebruiken we voornamelijk bij hoge ramen, moeilijk bereikbare ramen of (bedrijfs)panden met een groot glasoppervlak. Enkele voorbeelden hiervan zijn kantoorpanden, appartementencomplexen, trapportalen, scholen, buurthuizen maar denk ook aan serres of schuine opritten van inpandige garages. In al deze situaties maakt onze glazenwasser in Dordrecht graag gebruik van het tucker pole systeem.

In dit systeem wordt osmose water gebruikt. Dit water is gedemineraliseerd waardoor wij een streeploos resultaat kunnen garanderen. Als onze glazenwassers uw ramen voor de eerste keer wassen is het misschien gek om te zien dat de ramen nat achterblijven. Maar wees gerust, na de eerste twee of drie keer wassen zullen er geen vlekken of strepen meer te zien zijn. Na deze wasbeurten zullen uw ramen nog schoner zijn.

BMND: Glazenwasser Dordrecht

BMND is uw glazenwasser in Dordrecht. Wij bieden zowel traditionele als telescoop glasbewassing in Dordrecht en omgeving. Wilt u meer weten over de diensten die wij bieden als schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Schakel onze glazenwassers ook in in Rotterdam en Breda

Logo BMND