Glazenwasser Dordrecht

  • Home
  • Glazenwasser Dordrecht

BMND is werkzaam als glazenwasser in Dordrecht. Met deze diensten kunt u in principe alles schoon laten houden door onze specialisten. Ondanks dat BMND kwalitatief uitstekend werk levert, betaalt u nooit de hoofdprijs voor de aangeboden diensten. Sterker nog, de geboden prijs- kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. Nog een reden om gebruik te maken van de diensten van de glazenwasser in Dordrecht van BMND. Dan weet u ook meteen weer hoe echt schoon er uit ziet. 

Door de glazenwasser van Dordrecht periodiek vast te leggen, heeft en houdt u de ramen steeds schoon

De particulier? Ook die kan prima een beroep doen op de ervaren glazenwassers in Dordrecht van BMND. De particulier doet er verstandig aan om wat betreft glasbewassing meteen zaken te doen met BMND, dé glazenwasser van Dordrecht. Leg de glazenwasser periodiek vast, dan weet u zeker dat uw ramen in elk geval steeds schoon zijn en dat ook blijven. Wilt u dat niet, dan belt u gewoon als u denkt dat uw ramen een grondige reinigingsbeurt verdienen. Onze glazenwassers hanteren twee soorten methodes. Daar lees je hieronder alles over.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Soorten glasbewassing

Onze glazenwassers in Dordrecht gebruiken twee manieren glazenwassen: traditioneel of met een telescoop systeem. Met de traditionele manier maken we nog gebruik van klimmaterialen zoals een ladder en gebruiken we een inwasser, wisser en spons. Door het gebruik van een ladder heeft de traditionele glasbewassing een maximum hoogte van zes tot acht meter. Moet onze glazenwasser in Dordrecht hoger zijn? Dan komt het telescoopsysteem in beeld. Hiermee kunnen wij tot wel 14 meter hoog glazen wassen, dit betekent tot een hoogte van een vijfde etage. Dankzij ons tucker pole systeem zijn onze glazenwassers in Dordrecht flexibeler dan glazenwassers die werken met bijvoorbeeld hoogwerkers. Doordat we werken met osmose water in ons telescoopsysteem kunnen wij streep- en vlekvrij resultaat garanderen. 

Glazenwasser in Dordrecht inhuren

Wilt u een glazenwasser in Dordrecht inhuren? Dan bent u aan het juiste adres bij BMND. U heeft verschillende opties. Wilt u eenmalig uw ramen laten wassen of periodiek, zodat uw ramen altijd een schone en frisse uitstraling hebben? Wij bieden beide mogelijkheden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor zowel traditionele glasbewassing als glasbewassing via een telescoopsysteem. Onze glazenwassers in Dordrecht kunnen hierdoor tot de vijfde etage uw glazenwassen. Neem contact met ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht op of vraag direct een offerte aan.