Glazenwasser Breda

  • Home
  • Glazenwasser Breda

Op zoek naar een gespecialiseerde glazenwasser in Breda? BMND Glasbewassing en Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf in Breda gespecialiseerd in de exterieure schoonmaak van (bedrijfs)panden en woningen. Wij wassen uw ramen op de traditionele manier of met ons telescoopsysteem. De keuze is afhankelijk van de hoogte en de bereikbaarheid van de ramen. Alles over onze glazenwasser in Breda en omgeving leest u op deze pagina. Gelijk een afspraak maken om uw ramen te laten wassen? Neem dan contact met ons op.

Glasbewassing icoon
BMND schoonmaakbedrijf

Traditionele glasbewassing

Als traditionele glasbewassing door onze glazenwasser in Breda wordt toegepast, dan is dit tot een maximale hoogte van zes tot acht meter. Dit komt omdat er nog wordt gewerkt met een ladder en de traditionele glasbewassingsuitrusting zoals de inwasser, wisser en spons. Met behulp van deze uitrusting worden uw ramen streep- en vlekloos gewassen en kunt u weer naar buiten kijken door prachtig schone ramen. Zitten de te wassen ramen op een hoogte hoger dan acht meter, dan kan onze glazenwasser in Breda gebruik maken van ons telescoopsysteem.

Telescoop glasbewassing

Als onze glazenwasser in Breda ramen hoger dan zes tot acht meter moet wassen, dan komt ons tucker pole systeem goed van pas. Ook als ramen lastig bereikbaar zijn gebruiken we dit systeem. Dankzij de telescoopsteel van dit systeem is het mogelijk dat wij vanaf de grond tot een hoogte van zo’n 14 meter ramen kunnen wassen. Dit staat ongeveer gelijk aan de vijfde etage. Het tucker pole systeem is een handig alternatief voor de niet flexibele hoogwerkers. Bovendien is het dankzij steeds strengere wet- en regelgeving ook verboden om voor hele hoge klussen te werken met enkel een ladder. Met telescoop glasbewassing behoudt onze glazenwasser in Breda de flexibiliteit en is er niet de hoeveelheid ruimte benodigd wanneer een hoogwerker gebruikt wordt. Dit maakt het in te zetten in bijna alle mogelijke situaties.

U zult misschien raar opkijken als onze glazenwasser in Breda uw ramen nat achterlaat als hij met het telescoopsysteem werkt. Maar omdat er gebruik wordt gemaakt van osmose water kunnen wij een vlekvrij en streeploos resultaat garanderen zonder uw ramen te drogen met een wisser. Zeker na de tweede of derde keer na het ramen wassen met osmose water blijven er enkel blinkende ramen zonder strepen of vlekken achter.

Gevelreiniging
Logo BMND

BMND: Glazenwasser Breda

BMND is dé glazenwasser in Breda en omgeving. Wij kunnen uw ramen wassen op de traditionele manier en als dit niet mogelijk is gebruiken we ons veelzijdige telescoopsysteem voor hoge en moeilijk bereikbare ramen. Meer weten wat wij als schoonmaakbedrijf of glazenwasser in Breda voor u kunnen betekenen? Of wilt u wellicht direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Schakel onze glazenwassers ook in in Rotterdam en Dordrecht