Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Zonnepanelen reiniging Ridderkerk

Het Belang van Professioneel Zonnepanelen Reiniging door:

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Offerte aanvragen
BMND Glasbewassing & schoonmaak

Zonnepanelen reiniging Ridderkerk

Zijn uw zonnepanelen toe aan een grondige reiniging? BMND staat voor u klaar om dit op te pakken. Wij reinigen uw zonnepanelen met een telewash systeem en gebruiken en zachte brede borstel. Doordat wij enkel osmose water gebruiken, drogen uw panelen vlekkeloos op en kunnen wij het beste resultaat garanderen. Zonnepanelen reiniging Ridderkerk.

  • Kun je zonnepanelen zelf schoonmaken?

  • Hoe vaak per jaar zonnepanelen reinigen?

Offerte aanvragen

Zonnepanelen
schoonmaak

Door de vervuiling van panelen door onder meer stof, zand en uitwerpselen van vogels komt ontstaat er een laag op de zonnepanelen die de stralen van de zon blokkeren. Hierdoor wordt het rendement van uw zonnepanelen lager en kan er minder energie geproduceerd worden. Hoe langer u wacht met het reinigen van de panelen, hoe lager het rendement en hoe moeilijker het is om in de toekomst de panelen te reinigen. Vergelijk het met auto’s: uitwerpselen van vogels branden bij de lak in waardoor er schade ontstaat. Zonnepanelen reiniging Ridderkerk.

Dit kan ook gebeuren bij zonnepanelen.Het beste kunt u twee keer per jaar door professionals uw zonnepanelen laten reinigen. De beste periodes zijn het voor- en najaar. Zo profiteert u optimaal van uw panelen en haalt u optimaal resultaat. Bij ons kunt u uw zonnepanelen al laten reinigen vanaf €2,- per zonnepaneel!

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring. Zonnepanelen reiniging Ridderkerk.

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.