Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

BMND Glasbewassing & schoonmaak

Vloeronderhoud Fijnaart

Een totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Offerte aanvragen

Vloeronderhoud Fijnaart

In de wereld van bedrijfsruimtes is het behoud van vloeren van essentieel belang voor een schone en professionele uitstraling. BMND Glasbewassing & Schoonmaak begrijpt dit als geen ander en biedt hoogwaardig vloeronderhoud dat verder gaat dan conventionele reinigingsdiensten. Laten we eens dieper ingaan op de expertise van BMND en ontdekken waarom hun machinale reiniging van vloeren een klasse apart is. Vloeronderhoud Fijnaart.

Bij BMND Glasbewassing & Schoonmaak is machinaal reinigen van vloeren geen routine, maar een kunst. Deze aanpak omvat geavanceerde technieken die zijn ontworpen om de levensduur van verschillende soorten vloeren te verlengen. Of het nu gaat om harde vloeren zoals linoleum of zachte tapijten, BMND biedt op maat gemaakte oplossingen.

Een van de opmerkelijke processen die BMND Glasbewassing & Schoonmaak onderscheidt, is het schrobben en polymeren van linoleum vloeren. Deze methode gaat verder dan oppervlakkige reiniging en zorgt voor een diepgaande, langdurige glans. Het schrobben verwijdert vuil en onzuiverheden, terwijl het polymeren een beschermende laag toevoegt, waardoor de vloer beter bestand is tegen dagelijkse slijtage.

BMND Glasbewassing & schoonmaak
  • Moderne apparatuur

    Zowel het personeel en apparatuur voldoet aan de certificeren die nodig zijn binnen de schoonmaakbranche (Aspirant lid Schoonmakend Nederland). Vloeronderhoud Fijnaart.

  • Klassiek ambacht

    Mens en milieu staat bij BMND Glasbewassing & Schoonmaak hoog in het vaandel en werken waar mogelijk zonder chemische reinigingsproducten. Vloeronderhoud Fijnaart.

  • Totaalpakket exterieur

    We bieden alle soorten reinigingsoplossingen voor kleine en grote bedrijven, organisaties en huizen. Vloeronderhoud Fijnaart.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring. Vloeronderhoud Fijnaart.

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.