Zonnepanelen reinigen

Zijn uw zonnepanelen toe aan een grondige reiniging? BMND staat voor u klaar om dit op te pakken. Wij reinigen uw zonnepanelen met een telewash systeem en gebruiken en zachte brede borstel. Doordat wij enkel osmose water gebruiken, drogen uw panelen vlekkeloos op en kunnen wij het beste resultaat garanderen.
zonnepanelen

Voordelen reinigen van zonnepanelen

Door de vervuiling van panelen door onder meer stof, zand en uitwerpselen van vogels komt ontstaat er een laag op de zonnepanelen die de stralen van de zon blokkeren. Hierdoor wordt het rendement van uw zonnepanelen lager en kan er minder energie geproduceerd worden. Hoe langer u wacht met het reinigen van de panelen, hoe lager het rendement en hoe moeilijker het is om in de toekomst de panelen te reinigen. Vergelijk het met auto’s: uitwerpselen van vogels branden bij de lak in waardoor er schade ontstaat. Dit kan ook gebeuren bij zonnepanelen.


Het beste kunt u twee keer per jaar door professionals uw zonnepanelen laten reinigen. De beste periodes zijn het voor- en najaar. Zo profiteert u optimaal van uw panelen en haalt u optimaal resultaat. Bij ons kunt u uw zonnepanelen al laten reinigen vanaf €2,- per zonnepaneel!

Kiezen voor BMND

Door te kiezen voor BMND om uw zonnepanelen te reinigen, kiest u voor een specialist in het reinigen van het exterieur van gebouwen. Al vele jaren hebben wij ervaring in het reinigen van gevels en glasbewassing. En natuurlijk kan het reinigen van zonnepanelen niet achterblijven. BMND blijft dus de partij die een totaalpakket aanbiedt als het gaat om het reinigen van het exterieur van uw pand. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.