Vloeronderhoud

Machinaal reinigen van vloeren

In de wereld van bedrijfsruimtes is het behoud van vloeren van essentieel belang voor een schone en professionele uitstraling. BMND Glasbewassing en Schoonmaak begrijpt dit als geen ander en biedt hoogwaardig vloeronderhoud dat verder gaat dan conventionele reinigingsdiensten. Laten we eens dieper ingaan op de expertise van BMND en ontdekken waarom hun machinale reiniging van vloeren een klasse apart is.

Bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak is machinaal reinigen van vloeren geen routine, maar een kunst. Deze aanpak omvat geavanceerde technieken die zijn ontworpen om de levensduur van verschillende soorten vloeren te verlengen. Of het nu gaat om harde vloeren zoals linoleum of zachte tapijten, BMND biedt op maat gemaakte oplossingen.

Een van de opmerkelijke processen die BMND onderscheidt, is het schrobben en polymeren van linoleum vloeren. Deze methode gaat verder dan oppervlakkige reiniging en zorgt voor een diepgaande, langdurige glans. Het schrobben verwijdert vuil en onzuiverheden, terwijl het polymeren een beschermende laag toevoegt, waardoor de vloer beter bestand is tegen dagelijkse slijtage.

BMND schoonmaakbedrijf

Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

Stap 2: Afspraken

Op basis van het inventarisatiegesprek krijgt u een scherpe offerte toegestuurd, geheel op uw wensen afgestemd. Hierin wordt een duidelijk overzicht gemaakt van de overeengekomen werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoering

Het moment suprême: de uitvoering. Op afgesproken tijdstip reinigt ons ervaren team uw gevel en glazen zodat deze blinken als nooit tevoren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan details, zodat echt álles blinkt.

Stap 4: Reguliere schoonmaak en onderhoud

De mens wast zich vrijwel dagelijks. Door hygiëne wordt een hoop voorkomen. Dit geldt ook voor de hygiëne van uw bedrijfspand: regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn van levensbelang. Wij hopen dan ook een lange, vruchtbare samenwerking met u aan te gaan!