Traditionele Glasbewassing

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is een jong maar uitermate professioneel bedrijf met onder andere specialisatie in traditionele glasbewassing. Maar wat houdt dat precies in? Dit houdt in dat op de ramen op de traditionele manier worden gewassen met de hulp van klimmaterialen zoals een ladder. en door het gebruik van een inwasser, wisser en een spons.  

Dankzij goede glasbewassing verlengt u de levensduur van uw glazen en kozijnen/omlijsting. Door te kiezen voor glasbewassing zorgt u dat uw ruiten het juiste onderhoud krijgen. Hierdoor hoeft u minder snel voor een prijzige vervanging of renovatie te gaan. Bovendien zal frequente glasbewassing de uitstraling van uw pand flink verbeteren.

Traditionele glasbewassing doen we bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak tot een maximale hoogte van 6 tot 8 meter, dit is de maximale hoogte die wij met de ladder kunnen bereiken en wat nog veilig is om te werken. Op zoek naar glasbewassing voor hogere bedrijfspanden? Bekijk dan onze telescoop glasbewassing.

Ook voor het bouwschoonopleveren zijn wij beschikbaar voor traditionele glasbewassing. Onze experts hebben dan ook schrappers om eventueel verf en/of kit van ramen af te schrapen. Meer informatie over traditionele glasbewassing door BMND Glasbewassing en Schoonmaak? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

Stap 2: Afspraken

Op basis van het inventarisatiegesprek krijgt u een scherpe offerte toegestuurd, geheel op uw wensen afgestemd. Hierin wordt een duidelijk overzicht gemaakt van de overeengekomen werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoering

Het moment suprême: de uitvoering. Op afgesproken tijdstip reinigt ons ervaren team uw gevel en glazen zodat deze blinken als nooit tevoren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan details, zodat echt álles blinkt.

Stap 4: Reguliere schoonmaak en onderhoud

De mens wast zich vrijwel dagelijks. Door hygiëne wordt een hoop voorkomen. Dit geldt ook voor de hygiëne van uw bedrijfspand: regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn van levensbelang. Wij hopen dan ook een lange, vruchtbare samenwerking met u aan te gaan!