Telescoop glasbewassing

Bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak hebben we een Tucker pole systeem met een telescoopsteel van 14 meter voor onze telescoop glasbewassing. Hierdoor kunnen wij ramen wassen tot ongeveer de vijfde etage. Dit is de ideale oplossing als uw pand niet geschikt is voor traditionele glasbewassing. Dankzij strenger wordende regelgeving omtrent ladders en de hoge kostprijs en het niet flexibel zijn van hoogwerkers, moest er een alternatief komen. Dat is telescoop glasbewassing geworden.

De meest voorkomende situaties dat wij telescopische glasbewassing inzetten is bij moeilijke bereikbare ramen of (bedrijfs)panden met een groot glasoppervlak. Denk hierbij aan onder andere kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, scholen, buurthuizen maar ook de ramen boven tuinbeplantingen, van serres of bij schuine opritten van inpandige garages. Voor al deze situaties is telescopische glasbewassing ideaal. We maken hiervoor gebruikt van het tucker pole systeem.

In het tucker pole systeem maken we gebruik van osmose water. Dit is gedemineraliseerd water. Het osmosewater zorgt er voor dat wij een streep- en vlekvrij resultaat kunnen leveren.

Gaan wij voor het eerst uw ramen wassen met onze tucker pole systeem? Dan is het voor u misschien vreemd dat de ramen nat achterblijven. Het kan voorkomen dat u bij de eerste twee of drie telescopische wasbeurten uw ramen niet helemaal vlekvrij opdrogen. De spetters die achterblijven ontstaan door de aanwezigheid van vuil en zeepresten die van de kozijnen en ramen afkomen. Na meerdere wasbeurten zal dit niet meer voorkomen en is het resultaat hetzelfde en vaak nog beter dan bij traditionele glasbewassing. 

Meer weten over telescoop glasbewassing? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

Stap 2: Afspraken

Op basis van het inventarisatiegesprek krijgt u een scherpe offerte toegestuurd, geheel op uw wensen afgestemd. Hierin wordt een duidelijk overzicht gemaakt van de overeengekomen werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoering

Het moment suprême: de uitvoering. Op afgesproken tijdstip reinigt ons ervaren team uw gevel en glazen zodat deze blinken als nooit tevoren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan details, zodat echt álles blinkt.

Stap 4: Reguliere schoonmaak en onderhoud

De mens wast zich vrijwel dagelijks. Door hygiëne wordt een hoop voorkomen. Dit geldt ook voor de hygiëne van uw bedrijfspand: regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn van levensbelang. Wij hopen dan ook een lange, vruchtbare samenwerking met u aan te gaan!