Schoonmaak

Bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak staan we voor u klaar voor alle soorten schoonmaak. Denk hierbij aan bouwopleveringen, periodieke schoonmaak, eenmalige klussen, ontruimingen of calamiteit klussen bij onder meer overstroming, brand, stormschade of inbraak. BMND Glasbewassing en Schoonmaak is er dus niet alleen voor het exterieur van uw bedrijfspand, maar ook voor het interieur. Tijdens onze schoonmaak maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen en middelen.

Voor veel bedrijven geldt de gevel van het pand als hét visitekaartje voor als klanten aankomen. Dat is dan ook de reden dat wij gevelreiniging serieus aanpakken. Maar niet voor ieder bedrijf is de voorgevel het belangrijkste. Is uw lobby of andere plek in het bedrijfspand belangrijk(er)? Ook deze kunnen wij voor u schoonmaken, op eenmalige of periodieke basis. BMND Glasbewassing en Schoonmaak is dus het bedrijf voor exterieur en interieur schoonmaak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent schoonmaak door BMND Glasbewassing en Schoonmaak? Neem dan direct contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan via het offerteformulier.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

Stap 2: Afspraken

Op basis van het inventarisatiegesprek krijgt u een scherpe offerte toegestuurd, geheel op uw wensen afgestemd. Hierin wordt een duidelijk overzicht gemaakt van de overeengekomen werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoering

Het moment suprême: de uitvoering. Op afgesproken tijdstip reinigt ons ervaren team uw gevel en glazen zodat deze blinken als nooit tevoren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan details, zodat echt álles blinkt.

Stap 4: Reguliere schoonmaak en onderhoud

De mens wast zich vrijwel dagelijks. Door hygiëne wordt een hoop voorkomen. Dit geldt ook voor de hygiëne van uw bedrijfspand: regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn van levensbelang. Wij hopen dan ook een lange, vruchtbare samenwerking met u aan te gaan!