Gevel laten reinigen

Is uw gevel vervuild of besmeurd met graffiti? BMND Glasbewassing en Schoonmaak is gespecialiseerd in gevelreiniging. Een mooi pand verdient natuurlijk een schone gevel, zonder vuil en of graffiti. BMND Glasbewassing en Schoonmaak kan alle soorten gevelmaterialen reinigen. In onze voertuigen hebben we eigen watertanks zodat wij niet afhankelijk hoeven te zijn van water op locatie.

Als wij uw gevel reinigen zorgen wij dat uw pand er weer als nieuw uitziet. Wij reinigen met onze hogedruk unit. Hierdoor kunnen wij zonder chemische middelen milde aanslag verwijderen. Onder milde aanslag valt bijvoorbeeld mos of klim op. Daarnaast is de kans op schade aan de muur zeer klein. 

Voor het verwijderen van vuil en of graffiti kunnen wij uw gevel reinigen met stoom. Er wordt dan water verwarmd tot 150 graden Celsius. De stoom die vrijkomt bij dit proces wordt onder druk op de gevelvervuiling gespoten. Dankzij de hoge temperatuur wordt de vervuiling zacht en komt het los. Dit is de ideale manier om algen te doden en graffiti te verwijderen zonder oplosmiddelen.

Na uw gevelreiniging kunnen wij uw gevel impregneren. Wij gebruiken een speciaal impregneermiddel welke de buitenmuur beschermd tegen doordringend vocht. Het middel zorgt voor een waterafstotende laag wat het reinigen de volgende keer ook eenvoudiger maakt. 

Meer weten over de mogelijkheden bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Gevelreiniging

Werkwijze

Stap 1: Inventarisatie

U kunt contact met ons opnemen door middel van het formulier of per telefoon. Op basis hiervan wordt een inventarisatie afspraak gemaakt. Uw wensen worden kenbaar gemaakt, wij vertellen u meer over onze werkwijze en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn omtrent de schoonmaak van uw pand.

Stap 2: Afspraken

Op basis van het inventarisatiegesprek krijgt u een scherpe offerte toegestuurd, geheel op uw wensen afgestemd. Hierin wordt een duidelijk overzicht gemaakt van de overeengekomen werkzaamheden.

Stap 3: Uitvoering

Het moment suprême: de uitvoering. Op afgesproken tijdstip reinigt ons ervaren team uw gevel en glazen zodat deze blinken als nooit tevoren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan details, zodat echt álles blinkt.

Stap 4: Reguliere schoonmaak en onderhoud

De mens wast zich vrijwel dagelijks. Door hygiëne wordt een hoop voorkomen. Dit geldt ook voor de hygiëne van uw bedrijfspand: regelmatige schoonmaak en onderhoud zijn van levensbelang. Wij hopen dan ook een lange, vruchtbare samenwerking met u aan te gaan!