Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Een schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht dat gespecialiseerd is in exterieur reiniging maar ook voor schoonmaak van interieur beschikbaar is? Kies dan voor BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd als glazenwasser maar ook in gevelreiniging. Zo bieden wij dus het totaalpakket als het gaat om de schoonmaak van exterieur. Maar ook voor de schoonmaak van interieur kunt u ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht inzetten. Dat is voor ons allemaal geen probleem en we zorgen er met veel plezier voor dat uw pand of woning weer helemaal schoon en naar wens is. Buiten Zwijndrecht zijn wij ook actief in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Strijen. Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Zwijndrecht

Als u een glazenwasser in Zwijndrecht nodig hebt, dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf op het juiste adres. Wij bieden twee soorten glasbewassing: traditioneel en met een telescoopsysteem. De traditionele glasbewassing doet onze glazenwasser tot een hoogte van zes tot acht meter, dit is tot de eerste verdieping. We maken hierbij gebruik van de traditionele spullen zoals je die kent van een glazenwasser: de ladder, inwasser, wisser en spons. Zijn uw ramen hoger dan de zes tot acht meter of moeilijk bereikbaar? Dan gebruiken we ons tucker pole systeem. Met dit systeem kunnen we een hoogte van zo’n 14 meter bereiken. Dit is tot ongeveer de vijfde verdieping. Wij gebruiken dit systeem in plaats van een hoogwerker omdat we zo flexibeler zijn en het neemt minder ruimte in. Dit maakt het mogelijk om ook op smallere plekken uw hoge ramen te laten wassen door de glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht.

Bij het gebruik van ons telescoopsysteem zullen uw ramen nat achterblijven. Dit is in eerste instantie misschien een gek gezicht. Maar u hoeft niet te vrezen voor achterblijvende strepen of vlekken. Doordat wij osmose water (gedemineraliseerd water) gebruiken, is de kans op strepen en vlekken minimaal. Na de eerste een of twee keer kan het nog wel voorkomen dat er strepen of vlekjes achterblijven maar dat komt omdat de ramen dan pas echt goed schoon worden. Vanaf de derde keer gebeurt het bijna nooit dat er nog strepen of vlekken achterblijven als onze glazenwasser in Zwijndrecht bij u langs is geweest. Is uw gevel ook wel aan een goede schoonmaakbeurt toe? Dat komt goed uit!

Gevelreiniging Zwijndrecht

Ook voor gevelreiniging in Zwijndrecht bent u bij ons schoonmaakbedrijf op de juiste plek. Of het nou gaat om het verwijderen van mos en vuil of uw gevel is besmeurd met graffiti, u kunt in alle gevallen bij ons terecht voor het reinigen van uw gevel. Tijdens deze reiniging maken we gebruiken van een hogedruk unit. Gaat het om het verwijderen van simpel vuil zoals mos en klimop? Dan gebruiken wij de hogedruk unit. Bij het graffiti verwijderen maken we gebruik van stoom dat op hoge druk op de graffiti wordt gespoten. Hierdoor wordt de graffiti eenvoudig te verwijderen. Het fijne van beide methodes is dat we geen chemische middelen hoeven te gebruiken en daardoor het milieu niet extra belasten. Ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht is dus de ideale partij voor gevelreiniging maar ook voor uw glazenwasser of schoonmaak van het interieur.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kies voor BMND

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht dat gespecialiseerd is in gevelreiniging of glasbewassing, dan is BMND dé partner voor u. Bovendien kunnen wij ook de schoonmaak van uw interieur verzorgen. Zo heeft u maar één partner nodig voor de totale schoonmaak, ideaal toch? Meer weten over de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op.