Schoonmaakbedrijf Roosendaal

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Roosendaal

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is de partij als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Roosendaal en omgeving. Wij zijn specialisten op het gebied van exterieurschoonmaak, denk hierbij aan gevelreiniging en glazenwassers. Wilt u meer weten wat wij voor u bieden als schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op voor antwoorden op uw vragen.

Naast Roosendaal is BMND ook actief in Breda en Numansdorp.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Roosendaal

De glazenwassers in Roosendaal van ons schoonmaakbedrijf kunnen op twee manieren uw ramen wassen: op de traditionele manier en met een tucker pole systeem. Op de traditionele manier kunnen wij ramen wassen tot een hoogte van zes tot acht meter en dit doen we op onze ladders met een inwasser, wisser en spons. Het tucker pole systeem gebruiken we bij moeilijk bereikbare ramen of ramen die hoger zijn dan de acht meter die we met de ladder kunnen en mogen bereiken. Dankzij het telescoopsysteem kunnen we tot zo’n 14 meter reiken en daarmee ramen tot en met de vijfde verdieping schoonmaken. In dit systeem wordt gebruik gemaakt van osmose water. Hierdoor kunnen we uw ramen nat achterlaten terwijl het toch streep- en vlekkeloos opdroogt. Na de eerste of tweede keer kunnen lichte strepen en vlekken nog voorkomen, maar bij ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal hebben we gemerkt dat dit na de derde keer verleden tijd is. Zo hoeft u niet bang te zijn als u ziet dat er na de eerste keer nog wat strepen te zien zijn als onze glazenwasser is geweest.

Gevelreiniging Roosendaal

Naast de glasbewassing kunt u ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal ook inschakelen voor gevelreiniging. Dit zorgt ervoor dat we een totaalpakket aan exterieurreiniging kunnen aanbieden. Bij het reinigen van uw gevel kunnen we van lichte aanslag zoals mos of vuil tot aan graffiti verwijderen. Hiervoor gebruiken wij geen chemische middelen maar een hogedruk unit. Bij het verwijderen van lichte aanslag gebruiken wij hier enkel water voor. Gaat het om zware aanslag zoals graffiti? Dan gebruiken we de hogedruk unit in combinatie met stoom. De hoge temperatuur van de stoom zorgt ervoor dat de graffiti en het vuil loskomen van de gevel waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal kan na de gevelreiniging uw gevel impregneren. Hierdoor krijgt uw gevel een waterafstotende laag. Deze laag zorgt er dan voor dat vuil en vocht niet meer kunnen hechten aan de gevel waardoor de volgende keer de reiniging een stuk eenvoudiger gaat.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Door te kiezen voor BMND als uw schoonmaakbedrijf in Roosendaal wordt uw exterieur gereinigd door gespecialiseerde glazenwassers en gevelreinigers. Maar gevelreiniging en glasbewassing is niet het enige wat wij doen. Wij staan ook voor u klaar als het gaat om interieurschoonmaak. Wij bieden dus een totaalpakket op het gebied van schoonmaak. Weten wat wij als schoonmaakbedrijf in Roosendaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.