Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Ridderkerk

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in Ridderkerk.Wij zijn de specialist als het gaat om de reiniging van het exterieur van bedrijfspanden en woningen, denk hierbij aan glasbewassing en gevelreiniging. Meer weten over deze diensten die wij aanbieden als schoonmaakbedrijf in Ridderkerk? Lees hieronder dan snel verder of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Schakel ons niet alleen in in Ridderkerk. Zo zijn wij ook werkzaam in de omgeving, zoals Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Strijen en Zwijndrecht

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Ridderkerk

De glazenwasser in Ridderkerk van ons schoonmaakbedrijf heeft voor het reinigen van uw ramen twee manieren: traditionele glasbewassing en het telescoopsysteem. Met de traditionele glasbewassing komt de glazenwasser met de ladder, inwasser, wisser en spons uw ramen wassen. Dit wordt gedaan tot een hoogte tussen de zes en acht meter, ongeveer de eerste verdieping van woningen en bedrijfspanden. Voor ramen hoger dan dit, hebben wij het telescoopsysteem. Dit telescoopsysteem kan reiken tot een hoogte van ongeveer 14 meter wat gelijk staat aan ongeveer de vijfde etage. Binnen dit systeem wordt gebruik gemaakt van osmose water. Dit water is gedemineraliseerd en daardoor laat het geen strepen of vlekken achter op uw ramen, ook al blijven deze nat achter nadat de glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf in Ridderkerk klaar is met uw ramen. Het telescoopsysteem gebruiken wij ook bij moeilijk bereikbare ramen. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden rondom glasbewassing in uw situatie wilt bespreken.

Gevelreiniging Ridderkerk

Als schoonmaakbedrijf in Ridderkerk zijn wij specialist in exterieurreiniging en dan kan gevelreiniging natuurlijk niet achterblijven. Wij kunnen zowel lichte als zwaardere aanslag verwijderen van uw gevel zonder dat we hier chemische middelen voor nodig hebben. We gebruiken een hogedruk unit in combinatie met heet water of stoom om uw gevel helemaal schoon te krijgen. Zo is het ook mogelijk dat wij graffiti verwijderen van uw gevel. En ook dat doen wij zonder het gebruik van chemische middelen maar met vooruitstrevende methoden. Na de gevelreiniging in Ridderkerk is het mogelijk dat ons schoonmaakbedrijf uw gevel impregneert. Dit maakt het in de toekomst voor vuil en vocht lastiger om zich te hechten aan uw gevel waardoor de reiniging eenvoudiger is en minder tijd in beslag neemt. Dat is toch ideaal?

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Laat de gevelreiniging of glasbewassing over aan de specialisten en glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf in Ridderkerk. Meer weten over de mogelijkheden in uw situatie of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.