Schoonmaakbedrijf Oud Beijerland

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland? Kies dan voor BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van het exterieur van panden en woningen maar ook voor de schoonmaak van het interieur draaien wij onze handen niet om. Meer weten over de specialisaties van ons schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Naast Oud Beijerland is ons schoonmaakbedrijf ook actief in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser in Oud Beijerland

Een van de specialiteiten van ons schoonmaakbedrijf is glasbewassing. Onze glazenwasser in Oud Beijerland werkt op traditionele manier of met een telescoopsysteem. Afhankelijk van de te wassen ramen wordt gekozen voor een van deze manieren. De traditionele manier die onze glazenwassers gebruiken is met de ladder, inwasser, wisser en spons. Dit is mogelijk tot een hoogte van zes tot acht meter. Zijn uw ramen hoger of zeer lastig te bereiken? Dan zal onze glazenwasser uit Oud Beijerland gebruik maken van het tucker pole systeem. Met dit systeem kunnen we een hoogte bereiken tot zo’n 14 à 15 meter, wat ongeveer gelijk staat aan vijf etages. Wij kunnen niet zo hoog komen met onze ladder voor traditionele glasbewassing vanwege de strenge wet- en regelgeving. We zouden wel met hoogwerkers kunnen werken maar deze zijn niet flexibel en snel in gebruik. Daarom gebruiken we ons tucker pole systeem. Het klopt dat uw ramen dan nat achterblijven, maar dat is geen probleem. Doordat wij gebruik maken van gedemineraliseerd water zal er na de tweede of derde keer dat wij uw glazen wassen geen streep of vlek meer te zien zijn. De keuze voor de glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland zorgt ervoor dat u altijd schone ramen heeft. U kunt bij ons voor zowel eenmalig als periodiek glazenwassen terecht.

Gevelreiniging Oud Beijerland

De andere specialisatie van ons schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland is gevelreiniging. Dit gaat van het verwijderen van mos en vuil tot aan graffiti verwijderen van uw pand of woning. Doordat wij gebruik maken van een hogedruk unit en stoom, hebben we geen chemische middelen nodig. Dit zorgt ervoor dat wij uw gevel kunnen reinigen zonder dat we het milieu hoeven te belasten. Dat is toch ideaal? Kiest uw voor zowel gevelreiniging als de glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland? Dan krijgt u de beschikking over specialisten op het gebied van exterieur reiniging zoals dus glasbewassing en gevelreiniging. Meer weten over gevelreiniging in Oud Beijerland door ons schoonmaakbedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kies voor BMND

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Oud Beijerland met een specialisatie in het reinigen van exterieur zoals een glazenwasser en gevelreiniging? Neem dan contact met ons op voor al uw vragen.