Schoonmaakbedrijf Numansdorp

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Numansdorp

BMND Glasbewassing en Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in Numansdorp als het gaat om exterieurreiniging van bedrijfspanden en woningen. Wij bieden zowel gevelreiniging als glasbewassing als schoonmaakbedrijf in Numansdorp en de omgeving van Breda en Roosendaal. Alles weten over onze diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Numansdorp

De glazenwasser in Numansdorp van ons schoonmaakbedrijf gebruikt twee manieren om ramen te wassen, de traditionele manier en met een telescoopsysteem. Afhankelijk van de hoogte van de ramen en de bereikbaarheid van deze ramen wordt er gekozen door onze glazenwasser welke manier wordt gebruikt. De traditionele glasbewassing wordt gebruikt bij ramen tot een hoogte van zes tot acht meter. Hierbij wordt er nog gebruik gemaakt van een ladder, inwasser, wisser en spons. Dit is zoals bijna iedereen de glazenwasser in zijn of haar dorp of stad wel kent. Maar bij ons schoonmaakbedrijf in Numansdorp gebruiken wij het telescoopsysteem bij een hoogte tussen de acht en veertien meter en moeilijk bereikbare ramen. Omdat het ook niet mogelijk is om deze ramen goed te drogen na het wassen, wordt er gebruik gemaakt van osmose water. Dit soort water zorgt ervoor dat er geen strepen en vlekken achterblijven, ook al laten de glazenwassers uw ramen nat na het wassen met het telescoopsysteem. Zeker na de tweede of derde keer zal u geen last meer hebben van strepen en vlekken op uw schone ramen.

Gevelreiniging Numansdorp

Omdat wij als schoonmaakbedrijf in Numansdorp gespecialiseerd zijn in de reiniging van het exterieur, bieden wij natuurlijk ook gevelreiniging aan. Bij deze reiniging gebruiken wij voor zowel lichte als zware aanslag een hogedruk unit. Aan de mate van aanslag wordt er bepaald of we de hogedruk unit gebruiken met water of stoom. Met water wordt gebruikt bij lichte aanslag zoals mos, vuil en bijvoorbeeld klimop. De manier met stoom wordt gebruikt bij zware aanslag zoals graffiti verwijderen. Omdat wij de hogedruk unit met stoom of water gebruiken, hebben we geen chemische middelen nodig. Dit zorgt ervoor dat wij geen chemische middelen hoeven te gebruiken en het milieu niet belasten. Na het reinigen van uw gevel kunnen de specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Numansdorp uw gevel impregneren. Dankzij het impregneren is het in de toekomst lastiger voor vuil en water om te hechten aan de gevel. Dit maakt schoonmaak in de toekomst eenvoudiger.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Als u uw glazen wil laten wassen of uw gevel reinigen door ons schoonmaakbedrijf in Numansdorp, neem dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en kunnen u informeren over al onze diensten en mogelijkheden.