Schoonmaakbedrijf Hendrik Ido Ambacht

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht? BMND Glasbewassing en Schoonmaak is hét bedrijf voor schoonmaak van het exterieur. Op dat gebied bieden wij een totaalpakket aan exterieurverzorging. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht en de diensten die wij bieden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Naast Hendrik Ido Ambacht zijn wij als schoonmaakbedrijf ook actief in Dordrecht, Ridderkerk, Strijen en Zwijndrecht.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Hendrik Ido Ambacht

Als schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht bieden wij een glazenwasser die zowel traditionele glasbewassing als het telescoopsysteem gebruikt om ramen te wassen. De traditionele glasbewassing gebruiken onze glazenwassers tot een hoogte van zes tot acht meter, dit staat gelijk aan tot de eerste verdieping. Bij de traditionele glasbewassing wordt nog gewoon de ladder, inwasser, wisser en spons gebruikt. Zodra we hoger dan zes tot acht meter moeten zijn, of het gaat om lastig bereikbare ramen, dan gebruiken wij ons tucker pole systeem. Met dit telescoopsysteem kunnen we tot z’n 14 meter hoog komen, dit staat ongeveer gelijk aan de vijfde verdieping.

Bij dit systeem gebruiken we osmose water. Dit is gedemineraliseerd water. Dit type water zorgt ervoor dat we geen strepen of vlekken achterlaten ondanks dat de ramen nat blijven nadat wij uw ramen hebben gewassen met ons tucker pole systeem. Bij ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambracht weten we dat na de eerste of tweede keer er nog wel strepen of vlekken achterblijven maar dat is na de derde keer zeker niet meer het geval. Heeft de gevel van uw pand ook een reiniging nodig nadat uw ramen zijn gedaan? Dan kunt u bij ons ook terecht voor gevelreiniging.

Gevelreiniging Hendrik Ido Ambacht

Als schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht zijn wij ook de partij als het gaat om gevelreiniging. Wij kunnen zowel vuil en aanslag als graffiti verwijderen van uw gevel. Zo ziet uw nieuwe gevel er weer op en top uit. Bij BMND maken we bij de gevelreiniging in Hendrik Ido Ambacht gebruik van een hogedruk unit met water of stoom. Bij milde aanslag zoals vuil, mos en klimop gebruiken we de hogedruk unit met water om de gevel schoon te spuiten. Gaat het om graffiti verwijderen? Dan gebruiken we hogedruk unit met stoom. In beide gevallen gebruiken we geen chemische middelen, daardoor belasten we het milieu niet bij de gevelreiniging door ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht. Meer weten over de gevelreiniging? Neem dan contact met ons op.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Bij de keuze voor ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht zijn er specialisten die aan de gang gaan met gevelreiniging en/of glazenwassen van uw bedrijfspand of woning. Wij zijn niet alleen maar bezig met de schoonmaak van het exterieur maar ook met het interieur. Ons schoonmaakbedrijf in Hendrik Ido Ambacht is dus de ideale keuze als het gaat om schoonmaak van zowel interieur als exterieur en dan vooral in het geval van glazenwassers en gevelreiniging.