Schoonmaakbedrijf Breda

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Breda

Een doelgericht en professioneel schoonmaakbedrijf in Breda? Kies dan voor BMND Glasbewassing en Schoonmaak! Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf met een specialisatie in de schoonmaak van het exterieur. Bij ons bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar top gevelreinigers en glazenwassers. BMND staat als schoonmaakbedrijf in Breda bekend om de glasbewassing en gevelreiniging. Buiten Breda zijn we ook actief in onder meer Numansdorp, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. Meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten

Bij ons schoonmaakbedrijf Breda kunt u terecht voor diverse schoonmaakdiensten. Zoals al eerder gezegd zijn wij specialisten als het gaat om de schoonmaak aan het exterieur. Maar dat is niet alles. BMND is namelijk ook in te schakelen voor de schoonmaak van het interieur van gebouwen. Bovendien zijn we als schoonmaakbedrijf ook in te schakelen door particulieren en niet alleen door bedrijven. Voor glasbewassing zijn er twee mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Breda. Tot en met de eerste woonlaag maken we gebruik van de traditionele manier van glasbewassing. Voor klussen hoger dan dit, gebruiken we ons telescoopsysteem. Met dit systeem kunnen wij uw glazen wassen tot een hoogte van zo’n 15 meter.

Naast glasbewassing zijn wij ook de specialisten voor gevelreiniging in Breda. Ons schoonmaakbedrijf krijgt uw gevel weer helemaal schoon, ook als deze is besmeurd met graffiti. Voor de reiniging van uw gevel worden geen chemische middelen gebruikt. Het enige dat wij gebruiken is een hoge druk en zeer hoe temperaturen van het water. Dit zorgt ervoor dat wij uw gevel op de beste manier kunnen reinigen zonder het milieu extra te belasten door afvalwater met chemische middelen erin. Als schoonmaakbedrijf in Breda kunnen we zowel eenmalig als periodiek de verschillende diensten omtrent schoonmaak uitvoeren. Alles hangt af van uw wensen.

Werkwijze schoonmaakbedrijf Breda

Als schoonmaakbedrijf in Breda hebben we in de loop der jaren een vaste werkwijze ontwikkeld die zich al lang en breed heeft bewezen. De eerste stap van onze werkwijze is dat u contact met ons opneemt voor een of al onze schoonmaakdiensten. Dit contact opnemen kunt u zeer eenvoudig via ons contactformulier of via de telefoon doen. Bij dit contactmoment zullen we een inventarisatie afspraak maken zodat we precies duidelijk hebben wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn betreft de schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Breda. Zodra wij al uw wensen weten en het duidelijk is wat er moet gebeuren, zullen wij een offerte met zeer scherp tarief naar u toesturen. Bij akkoord zullen we onze schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op de afgesproken datum of data, afhankelijk of u voor periodiek of eenmalig hebt gekozen.

Kiezen voor BMND

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Breda dat een totaalpakket aan exterieurverzorging biedt, dan kiest u voor BMND. Wij zijn specialisten als het gaat om exterieurreiniging. Daarnaast draaien onze schoonmakers hun handen ook niet om voor de schoonmaak van interieur. U kunt bij ons dus terecht voor het complete plaatje als het gaat om schoonmaken. Meer weten over de diensten die wij aanbieden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gevelreiniging