Schoonmaakbedrijf Barendrecht

  • Home
  • Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Behoefte aan een schoonmaakbedrijf in Barendrecht? Kies dan voor BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn echte specialisten. Maar ook voor interieur schoonmaak kunt u bij ons terecht. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaak, met een specialisatie voor het exterieur. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Buiten Barendrecht is ons schoonmaakbedrijf ook actief in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Oud Beijerland en Spijkenisse.

BMND
BMND schoonmaakbedrijf

Glazenwasser Barendrecht

Ons schoonmaakbedrijf biedt voor u een glazenwasser in Barendrecht. Onze glazenwassers werken op twee manieren: traditioneel of met een telescoopsysteem. De traditionele manier wordt gebruikt tot een hoogte van zes tot acht meter, ook wel de eerste verdieping. Op deze manier wordt er gebruikt van een ladder, inwasser, wisser en spons, zoals we het allemaal kennen van glazenwassers. Moeten de glazenwassers van ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht hoger komen dan de zes tot acht meter of gaat het om lastig te bereiken ramen? Dan zullen we het tucker pole systeem gebruiken. Met dit systeem kunnen wij tot zo’n 14 meter reiken, ongeveer de vijfde verdieping. Wij kiezen niet voor een hoogwerker maar voor een telescoopsysteem. Dit komt omdat hoogwerkers totaal niet flexibel zijn en veel meer tijd vergen dankzij de opbouw en afbouw. Met ons telescoopsysteem kunnen we snel aan de slag met uw ramen wassen en zijn we erg flexibel.

Bij dit systeem wordt er gebruik gemaakt van osmose water. Dit gedemineraliseerde water zorgt dat we geen strepen en vlekken achterlaten op uw ramen terwijl we deze niet hoeven te drogen. Na de eerste een of twee keer kan het voorkomen dat er nog wat lichte strepen of vlekken te zien zijn maar zeker na de derde keer dat we als schoonmaakbedrijf in Barendrecht zijn geweest zijn de strepen en vlekken verleden tijd. Zijn naast uw ramen ook uw gevel wel toe aan een goede reiniging? Lees dan snel verder.

Gevelreiniging Barendrecht

Bij ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht bent u namelijk ook aan het juiste adres voor gevelreiniging. Van erge graffiti verwijderen tot het verwijderen van mos en aanslag, bij BMND is het allemaal mogelijk. Wij gebruiken hiervoor een hogedruk unit in combinatie met water of stoom. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we geen chemische middelen hoeven te gebruiken en toch wordt uw gevel weer prachtig schoon. En omdat we geen chemische middelen hoeven te gebruiken wordt het milieu niet extra belast, het kan dus ook gebeuren als u extra bezig bent met het milieu. Alles weten over gevelreiniging in Barendrecht door ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Gevelreiniging
Logo BMND

Kiezen voor BMND

Als u kiest voor BMND als uw schoonmaakbedrijf in Barendrecht, dan krijgt u echte specialisten tot uw beschikking als het gaat om glazenwassers en gevelreiniging. Maar wij zijn niet alleen het totaalpakket voor exterieurschoonmaak, ook doen wij interieurschoonmaak. Zo bieden wij als schoonmaakbedrijf in Barendrecht het totaalpakket als het gaat om schoonmaak. Meer weten over de mogelijkheden bij BMND? Neem dan contact met ons op.