Glazenwasser Rotterdam

  • Home
  • Glazenwasser Rotterdam

Een glazenwasser in Rotterdam? Kies dan voor de specialisten van BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam maakt gebruik van twee soorten glasbewassing, traditioneel en met het gebruik van een telescoopsysteem. Afhankelijk van de hoogte en de soort ramen waarbij onze glazenwasser in Rotterdam moet zien te komen wordt er gekozen voor een van de twee mogelijkheden. Meer weten over wat onze glazenwassers voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Glasbewassing icoon
BMND schoonmaakbedrijf

Traditionele glasbewassing

Bij traditionele glasbewassing maakt onze glazenwasser in Rotterdam gebruik van de materialen die iedereen kent, de ladder, inwasser, wisser en spons. Op de traditionele manier worden uw ramen gewassen en wordt het juiste onderhoud uitgevoerd. De traditionele manier van glazenwassen wordt gedaan tot een hoogte van zes tot acht meter, dat is ongeveer tot de eerste woonlaag na de begane grond. Dit is de maximale hoogte waarop veilig gewerkt kan worden door onze glazenwasser uit Rotterdam op de traditionele manier. Voor hogere ramen en lastig bereikbare ramen, hebben we het tucker pole systeem.

 

Telescoop glasbewassing

Moet onze glazenwasser in Rotterdam ramen wassen die hoger zijn dan zes tot acht meter, of zijn de ramen zeer lastig bereikbaar met een ladder? Dan kunnen onze glazenwassers gebruik van het tucker pole systeem, oftewel het telescoop systeem. Met de telescoopsteel van dit systeem kunnen wij ramen wassen tot zo’n 14 meter hoog. Dat betekent dat we ongeveer tot en met de vijfde etage ramen kunnen wassen. We gebruiken hiervoor het tucker pole systeem omdat er voor ladders strenge regels zijn en hoogwerkers zijn niet flexibel in het gebruik. Het beste alternatief voor onze glazenwassers in Rotterdam is dan te kiezen voor telescoop glasbewassing. Zo hebben we niet al te veel ruimte nodig maar zijn we toch erg flexibel. Naast hoge ramen gebruiken we de telescoop glasbewassing ook bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak zoals kantoorpanden, appartementencomplexen, trapportalen, scholen en buurthuizen maar bijvoorbeeld ook serres.

Omdat onze glazenwassers in Rotterdam bij het telescoop systeem gebruik maken van osmose water (gedemineraliseerd water) is het mogelijk dat we een schoon en streeploos resultaat kunnen garanderen zonder dat de ramen droog hoeven worden gemaakt. Het ziet er in eerste instantie misschien gek uit dat uw ramen nat achterblijven maar na twee of drie wasbeurten door onze glazenwasser in Rotterdam met het telescoopsysteem en osmosewater zullen er geen vlekken of strepen meer zichtbaar zijn.

Gevelreiniging
Logo BMND

BMND: Glazenwasser Rotterdam

BMND is uw glazenwasser in Rotterdam en omgeving. Zij kunnen uw ramen wassen op zowel de traditionele manier als met een telescoopsysteem voor de moeilijkbereikbare en hoge ramen. Alles weten over de diensten die wij u kunnen bieden als schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Rotterdam? Neem dan contact met ons op.

Onze glazenwassers zijn ook in te schakelen in Dordrecht en Breda