Gevelreiniging Rotterdam

  • Home
  • Gevelreiniging Rotterdam

Op zoek naar de juiste partij voor gevelreiniging in Rotterdam? Zoek niet verder. BMND Glasbewassing en Schoonmaak is de partij waar u naar op zoek bent. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Rotterdam dat zich heeft gespecialiseerd in het reinigen van het exterieur van panden en woningen. Weten wat wij op het gebied van gevelreiniging in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Gevelreiniging
Gevelreiniging

Gevel reinigen door BMND

Is uw gevel niet meer wat het is geweest of begint de vervuiling na een reiniging weer terug te komen? Neem dan contact met ons op voor gevelreiniging in Rotterdam. Zodra wij uw gevel gereinigd hebben, zal uw pand er weer bijna als nieuw uitzien. De reiniging voeren wij uit met een hogedruk unit. Dit zorgt ervoor dat wij geen chemische middelen hoeven te gebruiken die slecht zijn voor het milieu. Ondanks dat we geen chemische middelen gebruiken is het toch goed genoeg om mos, klimop en ander vuil te verwijderen tijdens de gevelreiniging in Rotterdam. Zo krijgt u een schone gevel, zonder dat wij daarvoor het milieu hoeven te belasten.

Graffiti verwijderen van gevel

Moeten wij graffiti verwijderen tijdens de gevelreiniging in Rotterdam? Dan gebruiken wij stoom dat we onder hoge druk op de vervuiling spuiten. De hoge temperatuur van de stoom maakt de vervuiling zacht en eenvoudig te verwijderen van uw gevel. Ook voor het verwijderen van graffiti van uw gevel hebben we dus geen chemische middelen nodig, dat is toch wat u wil? Schakel onze specialisten op het gebied van gevelreiniging in Rotterdam in als er graffiti verwijderd moet worden van uw mooie pand.

Vervolg na gevelreiniging

Om snel terugkomend vuil te voorkomen is het mogelijk dat we na de gevelreiniging in Rotterdam uw gevel impregneren. Het speciale impregneermiddel zorgt voor een waterafstotende laag waardoor vuil en vocht niet meer kunnen doordringen en graffiti zich niet meer goed kan hechten aan uw gevel. Het maakt voor het voor de specialisten van ons schoonmaakbedrijf eenvoudiger om de volgende keren uw gevel te reinigen.

Kiezen voor BMND

Als u kiest voor BMND, dan kiest u voor echte specialisten als het gaat om gevelreiniging in Rotterdam. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het exterieur van panden. Onze schoonmakers hebben dan ook al veel gevels gereinigd en zijn ook zeer goede glazenwassers. Bent u op zoek naar een partij voor gevelreiniging in Rotterdam, maar kunt u ook wel een goede glazenwasser gebruiken? Neem dan contact met ons op. Bovendien kunnen wij u ook van dienst zijn bij interieurreiniging. Alles is afhankelijk van uw wensen.

Schakel ons niet alleen in voor gevelreiniging in Rotterdam. Wij zijn werkzaam in heel de regio, van Dordrecht tot Breda

Schoonmaakbedrijf