Gevelreiniging Dordrecht

  • Home
  • Gevelreiniging Dordrecht

Oef. Wat zie die gevels er soms uit zeg. Hoe vies en vuil en hoe  aangetast door algen en andere groene waas. Bah. Daar maakt u dus geen al te beste eerste indruk mee. Integendeel zelfs. Schakel voor het reinigen van de gevel de specialisten van BMND in voor gevelreiniging in Dordrecht. Zij weten precies wat er moet gebeuren en hoe ze uw gevel weer als nieuw maken. Want hoe beroerd de gevel er nu ook uitziet, er is altijd een oplossing. 

Gevelreiniging Dordrecht en de gedegen werkwijze

Specialisten zien vaak meteen wat precies voor de verontreiniging zorgt. De specialisten van BMND voor gevelreiniging in Dordrecht doet nooit zomaar wat. Het gaat altijd zeer gedegen te werk. Eerst willen we weten wat nou precies zorgt voor de armetierige en ietwat vuile en soms zelf smerige uitstraling van de gevel. Onze specialist in gevelreiniging in Dordrecht herkent vaak direct wat er aan de hand is. Ook weten ze dan meteen welk reinigingsmiddel er gebruikt moet worden, als dat al nodig is. Bij BMND werken we voor gevelreiniging in Dordrecht en andere steden enkel met een hogedrukreiniger of stoomreiniger. 

Houd nadrukkelijk rekening met de steensoort

Belangrijk bij het reinigen van de gevel is ook het soort stenen waar we mee te maken hebt.  De bekende cement en bakstenen kunnen doorgaans wel tegen een stootje en dus tegen de druk en kracht van de reiniger tijdens de gevelreiniging. Andere steensoorten hebben daar moeite mee. De werkzaamheden van onze gevelreiniger in Dordrecht worden dus aangepast aan de steen, de staat van de gevel en ook de vervuiling die zich een plekje op de gevel veroverd heeft. Buiten steen kunnen wij ook gevels reinigen van andere materialen.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Pas op met het gebruik van reinigingsmiddelen

Onze expert van gevelreiniging in Dordrecht zal de gevel uiteraard eerst aan een grondige inspectie onderwerpen. In de meeste gevallen kan met behulp van de hogedrukreiniger het meeste vuil worden verwijderd. Soms echter is er meer aan de hand. Als de specialisten voor gevelreiniging in Dordrecht scheuren in de muren en loszittende voegen constateren, dan kunnen ze besluiten niet te reinigen. In dat geval zullen wij u een gevelrenovatie aanbevelen.

Zo snel mogelijk signaleren is van cruciaal belang

Voor zowel verontreiniging van de gevel als voor gevelrenovatie geldt dat het zaak is schade zo snel mogelijk te signaleren. Vervolgens onderneemt u zo snel mogelijk actie. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat u te maken krijgt met schimmels in uw huis of bedrijfspand, net als de kans op vochtschade. Dit moet u altijd zien te voorkomen, want dit kan zelfs gevolgen hebben voor uw interieur en de algehele conditie van de woning of bedrijfspand. Ernstig vuil kan ook schade veroorzaken, wacht dus niet te lang met gevelreiniging bij uw pand in Dordrecht.

Laat gevelreiniging aan professionals over

U kunt gevelreiniging in Dordrecht het beste laten doen door professionals, en dan natuurlijk de professionals van BMND. Onze specialisten voor gevelreiniging in Dordrecht weten precies hoe ze uw gevel weer als nieuw krijgen, ook wanneer er graffiti aanwezig is. Meer weten over de mogelijkheden omtrent graffiti verwijderen of gevelreiniging in Dordrecht door BMND? Neem dan contact met ons op.