Gevelreiniging Dordrecht

  • Home
  • Gevelreiniging Dordrecht

Voor gevelreiniging in Dordrecht bent u op het juiste adres bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Wij zijn de specialist als het gaat om exterieur reiniging zoals glasbewassing en het reinigen van gevels en meer. Door te kiezen voor BMND voor uw gevelreiniging in Dordrecht, krijgt u echte specialisten die algen, vuil en graffiti van uw gevel kunnen verwijderen. Lees hieronder meer over de reiniging van uw gevel door BMND.

Icoon Gevelreiniging
BMND schoonmaakbedrijf

Gevel reinigen door BMND

Is uw gevel ernstig vervuild of begint de vervuiling terug te komen? Kies dan voor gevelreiniging in Dordrecht door BMND. Nadat wij klaar zijn met uw gevel reinigen, ziet uw pand er weer als nieuw uit. Doordat wij deze reiniging met een hogedruk unit doen, hebben wij geen chemische middelen nodig en belasten wij het milieu niet extra. Op deze manier kunnen we veilig mos en klimop verwijderen. Bovendien is de kans op schade minimaal op deze manier van gevelreiniging in Dordrecht.

Graffiti verwijderen van gevel

Als u onze gevelreiniging in Dordrecht inschakelt voor het verwijderen van graffiti, dan gebruiken wij stoom. Het water dat wij gebruiken wordt verwarmd tot 150 graden Celsius. Bij dit proces komt veel stoom vrij dat wij onder druk op de gevelvervuiling spuiten. De hoge temperatuur van de stoom zorgt ervoor dat de vervuiling zacht wordt. Hierdoor komt het los van de muur en is het eenvoudig te verwijderen. En dat alles zonder het gebruik van chemische middelen.

Vervolg na gevelreiniging

Na de gevelreiniging in Dordrecht is het mogelijk dat wij uw gevel impregneren. Als wij uw gevel impregneren met het speciale impregneermiddel, zal uw gevel voortaan beschermd worden tegen vocht. Het middel vormt een waterafstotende laag waardoor het reinigen de volgende keren eenvoudiger gaat. Bovendien is het voor graffiti lastiger om te hechten aan geïmpregneerde muren en gevels. Ook het graffiti verwijderen wordt dan een eitje bij uw gevelreiniging in Dordrecht.

Kiezen voor BMND

Door te kiezen voor BMND, kiest u voor echte specialisten betreft gevelreiniging in Dordrecht en omgeving. Wij kunnen zowel milde aanslag als graffiti verwijderen. Na het schoonmaken van uw gevel is het mogelijk dat wij de gevel impregneren zodat vuil en vocht zich niet goed meer kan hechten waardoor het reinigen van uw gevel in het vervolg sneller gaat en graffiti zich niet meer kan hechten. Meer weten over de gevelreiniging in Dordrecht door BMND of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Wij zijn niet alleen werkzaam in Dordrecht. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw gevelreiniging in Rotterdam en Breda.

Gevelreiniging