Gevelreiniging Breda

  • Home
  • Gevelreiniging Breda

Gevelreiniging in Breda? Kies dan voor BMND Glasbewassing en Schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf in Breda is gespecialiseerd in de schoonmaak van het exterieur van panden en woningen. Wij kunnen uw gevel reinigen en graffiti verwijderen. Wilt u meer weten over wat wij voor u op het gebied van gevelreiniging in Breda kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Icoon Gevelreiniging
BMND schoonmaakbedrijf

Gevel reinigen door BMND

Begint de vervuiling aan uw gevel weer terug te komen na de reiniging of heeft u nog nooit voor gevelreiniging in Breda gekozen? Neem dan contact met ons schoonmaakbedrijf op. Wij zullen ervoor zorgen dat uw pand er weer fantastisch uit ziet, in veel gevallen zelfs weer als nieuw. Omdat wij gebruikmaken van een hogedruk unit hebben we geen chemische middelen nodig. Hierdoor zorgt uw gevelreiniging in Breda niet voor extra belasting van het milieu. Zelfs niet bij het verwijderen van vele soorten vuil. Ondanks dat wij chemische middelen vermijden, is het toch mogelijk dat wij mos, klimop en ander vuil kunnen verwijderen met de reiniging van uw gevel.

Schakel ons niet alleen in voor gevelreiniging in Breda. Zo zijn wij ook werkzaam in Rotterdam en Dordrecht

Graffiti verwijderen van gevel

Is het nodig dat wij graffiti verwijden tijdens de gevelreiniging in Breda? Ook dat is mogelijk! Wij gebruiken hiervoor water op zo’n 150 graden waardoor het stoom wordt. Dit spuiten wij met hoge druk om de gevel waardoor wij de graffiti en vervuiling zacht mee maken en eenvoudig kunnen verwijderen. Bij het graffiti verwijderen van uw gevel maken wij dus ook geen gebruik van chemische middelen en belasten wij het milieu niet extra dan nodig. Heeft u regelmatig last van graffiti op uw gevel? Neem dan contact met ons schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Breda en het verwijderen van graffiti.

De stap na gevelreiniging

Na gevelreiniging in Breda is het mogelijk dat er weer aanslag terugkomt of dat vandalen weer graffiti aanbrengen. Maar dit kunnen wij grotendeels voorkomen of ervoor kunnen zorgen dat het reinigen eenvoudiger gaat. Na de reiniging van uw gevel kunnen wij de gevel impregneren. Met het impregneren zorgt een speciaal middel voor een waterafstotende laag over de gevel die ervoor zorgt dat vocht en vuil niet meer kunnen hechten. Dit maakt de gevelreiniging in Breda in het vervolg eenvoudiger.

Kiezen voor BMND

Als u kiest voor BMND, dan krijgt u de beschikking over specialisten betreft gevelreiniging in Breda en omgeving. Als schoonmaakbedrijf zijn wij toegespitst op het schoonmaken van het exterieur van bedrijfspanden en woningen. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Ook voor de schoonmaak van interieur kunt u bij ons terecht. Wij zijn dus het totaalbedrijf betreft schoonmaak in Breda. Wilt u meer weten over gevelreiniging in Breda door BMND of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Gevelreiniging