Gevelreiniging Breda

  • Home
  • Gevelreiniging Breda

Het afspuiten van de gevel is iets dat men over het algemeen onderschat. Dit is namelijk een lastige klus en wij als professionals kunnen u hierbij helpen. Mocht u willen gaan voor een perfect resultaat, dan kiest u voor ons van BMND voor gevelreiniging in Breda. Dan wordt uw gevel niet alleen schoon, de gevel blijft ook schoon voor een langere periode. 

Hardnekkige gevel verontreiniging; krijg dat maar eens weg

Het ziet er niet uit en is vaak hardnekkig; gevel verontreiniging. U weet wel, vaak een wat groene waas over de gevel van uw pand. Alleen als er sprake is van lichte verontreiniging kunt u zelf met uw huis-tuin-en-keuken hogedrukreiniger wellicht de gevel reinigen. Wilt u echter dat op professionele wijze gereinigd wordt, schakel dan altijd BMND als schoonmaakbedrijf in Breda voor gevelreiniging in Breda in. Of nog beter, leg ons periodiek vast. Dan wordt uw gevel niet eenmalig schoon, dan blijft uw gevel ook steeds schoon.

Onderschat niet de negatieve impact van een vervuilde gevel

Onderschat de impact van een vuile en verontreinigde gevel niet. Stel u bent ondernemer en hebt een sterk verontreinigde gevel. Dat maakt allesbehalve een goede eerste indruk. Daarom is het goed gebruik te maken van de diensten van BMND voor gevelreiniging in  Breda. Het verdient aanbeveling ons als professionals periodiek vast te leggen. Pas dan weet u zeker dat verontreiniging in de vorm van bijvoorbeeld algen geen kans krijgt.

Schoonmaakbedrijf
BMND schoonmaakbedrijf

Bij de werkzaamheden is er respect voor pand en oog voor mens en milieu

Bij BMND voor gevelreiniging in Breda werken met respect voor het pand. Voor er ook maar iets gedaan wordt, wordt bekeken met welke steensoort er gewerkt moet worden en wordt de aanslag en het soort aanslag geanalyseerd. Vervolgens kiezen wij van de beste werkwijze. En dat is de werkwijze die het beste resultaat oplevert. Na de werkzaamheden kan eventueel een beschermende laag aangebracht worden om gevel verontreiniging weg te houden of in elk geval voor langere periode weg gehouden. BMND voor gevelreiniging in Breda weet hoe omgegaan moet worden met bepaalde steensoorten en past de druk aan. Er wordt niet gewerkt met chemische middelen en in alles wat de experts doen is er oog voor mens en milieu.

Ook met graffiti weten de specialisten wel raad

Met vervuiling van de gevel in de vorm van graffiti weten wij van BMND met gevelreiniging in Breda wel raad. Gevelreiniging is een ervaringsvak. Hoe langer mensen het doen, hoe beter ze worden. Het is goed te weten dat er bij ons zeer ervaren vakmensen rondlopen, dan weet u dus dat het goed is. Vooral voor ondernemers is de gevel een belangrijk onderdeel van het bedrijfspand. Nodigt u nieuwe klanten uit dan is het eerste wat ze zien de gevel. Die moet dus schoon en netjes zijn. Een sterk vervuilde gevel zal de klant geen goed gevoel geven. Want als de buitenkant van uw bedrijf zo vuil is, kunt u dan wel netjes werken? 

De expert checkt ook de conditie van de gevel

Om de gevel steeds schoon en in goede conditie te houden laat u de professionals regelmatig langskomen. Wij houden ook scherp in de gaten hoe de staat van de gevel is. Ontstaan er scheurtjes? Laten de voegen los? Dan kan gevelreiniging in Breda door BMND wel eens niet genoeg meer zijn. Dan lijkt gevelrenovatie noodzakelijk. Met onze hulp signaleert u dit echter vroegtijdig. Dat voorkomt grotere schade en hogere kosten.

Uw gevel laten reinigen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.