Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

Gevel laten reinigen Moerdijk

Het Belang van Professioneel Gevelreiniging door:
BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Offerte aanvragen

Gevel laten reinigen Moerdijk

Is uw gevel vervuild of besmeurd met graffiti? BMND Glasbewassing en Schoonmaak is gespecialiseerd in gevelreiniging. Een mooi pand verdient natuurlijk een schone gevel, zonder vuil en of graffiti. BMND Glasbewassing en Schoonmaak kan alle soorten gevelmaterialen reinigen. In onze voertuigen hebben we eigen watertanks zodat wij niet afhankelijk hoeven te zijn van water op locatie. Als wij uw gevel reinigen zorgen wij dat uw pand er weer als nieuw uitziet. Wij reinigen met onze hogedruk unit. Hierdoor kunnen wij zonder chemische middelen milde aanslag verwijderen. Onder milde aanslag valt bijvoorbeeld mos of klim op. Gevel laten reinigen Moerdijk.

Daarnaast is de kans op schade aan de muur zeer klein. Voor het verwijderen van vuil en of graffiti kunnen wij uw gevel reinigen met stoom. Er wordt dan water verwarmd tot 150 graden Celsius. De stoom die vrijkomt bij dit proces wordt onder druk op de gevelvervuiling gespoten. Dankzij de hoge temperatuur wordt de vervuiling zacht en komt het los. Dit is de ideale manier om algen te doden en graffiti te verwijderen zonder oplosmiddelen.

Na uw gevelreiniging kunnen wij uw gevel impregneren. Wij gebruiken een speciaal impregneermiddel welke de buitenmuur beschermd tegen doordringend vocht. Het middel zorgt voor een waterafstotende laag wat het reinigen de volgende keer ook eenvoudiger maakt.
Meer weten over de mogelijkheden bij BMND Glasbewassing en Schoonmaak? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Gevel laten reinigen Moerdijk.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring. Gevel laten reinigen Moerdijk.

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.