Ma-Vr: 08:00-17:00 | Za: 08:00-13:00 | Zo: Gesloten

BMND Glasbewassing & schoonmaak

Chalet Reiniging Mijnsheerenland

Een totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Offerte aanvragen

Chalet Reiniging Mijnsheerenland

Wilt u dat uw chalet of caravan er weer als nieuw uitziet? BMND Glasbewassing & Schoonmaak staat voor u klaar om uw buitenkant te laten stralen. Met onze professionele reinigingsdiensten zorgen we ervoor dat uw chalet of (sta)caravan klaar is voor het nieuwe seizoen. Chalet Reiniging Mijnsheerenland.

Onze reinigingsdiensten zijn ontworpen om uw chalet of caravan grondig te reinigen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Met onze hoogwaardige producten en expertise kunnen we vuil, stof en andere verontreinigingen effectief verwijderen, waardoor uw vakantieverblijf zijn glans terugkrijgt.

Het exterieur van uw chalet of caravan is het eerste wat gasten zien wanneer ze arriveren. Met onze professionele reinigingsdiensten zorgen we ervoor dat uw vakantieverblijf een warm welkom biedt aan uw gasten. Een schone buitenkant creëert niet alleen een positieve eerste indruk, maar verlengt ook de levensduur van uw chalet of caravan door schade door vuil en andere verontreinigingen te voorkomen.

Naast het reinigen van uw chalet of caravan, bieden wij ook beschermende behandelingen om toekomstige verontreiniging te voorkomen. Onze hoogwaardige producten vormen een beschermende laag op het oppervlak, waardoor nieuwe vervuiling minder snel kan hechten. Dit helpt uw vakantieverblijf langer schoon en fris te houden, zodat u langer kunt genieten van uw tijd weg.

Laat uw Chalet en Caravan stralen met professionele reiniging door BMND Glasbewassing & Schoonmaak
  • Moderne apparatuur

    Zowel het personeel en apparatuur voldoet aan de certificeren die nodig zijn binnen de schoonmaakbranche (Aspirant lid Schoonmakend Nederland). Chalet Reiniging Mijnsheerenland.

  • Klassiek ambacht

    Mens en milieu staat bij BMND Glasbewassing & Schoonmaak hoog in het vaandel en werken waar mogelijk zonder chemische reinigingsproducten. Chalet Reiniging Mijnsheerenland.

  • Totaalpakket exterieur

    We bieden alle soorten reinigingsoplossingen voor kleine en grote bedrijven, organisaties en huizen. Chalet Reiniging Mijnsheerenland.

BMND Glasbewassing & Schoonmaak, Chalet Reiniging Mijnsheerenland.

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze statistieken, ruim 10 jaar ervaring

0

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Wagenpark

Moderne apparatuur

Klassiek ambacht

Vooruitstrevende methoden

Totaalpakket exterieur

Marnix Hendriks
Marnix Hendriks
2023-12-07
Prettige partij voor de Glasbewassing van je bedrijfspand. Thx Arnout en team.
Brand ways
Brand ways
2023-12-07
Erg blij met BMND Glasbewassing, sinds zij door de VvE beheer op de Koperhoek zijn aangesteld als bedrijf kunnen we weer naar buiten kijken!
Autobedrijf Nieuwkoop
Autobedrijf Nieuwkoop
2023-06-20
Buiten het feit dat dit bedrijf uitzonderlijk netjes werkt, afspraken nakomt, en nog is tegen scherp tarief ons van dienst is, zijn we erg tevreden!!!
Bart de Ruiter
Bart de Ruiter
2022-09-20
Ze bestaan nog wel. Een schoonmaak bedrijf die doen wat ze zeggen. Enorm tevreden met deze partij. En ook een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
C&M
C&M
2022-08-13
Deze glazenwasser doet meer dan alleen glazenwassen, hij neemt ook het houtwerk en de kozijnen mee.